• Can't Get File Upload Button to Work

    By msurbrow msurbrow 10 years ago

    I am having issues getting the file upload button to appear.  Right now all I get is a grey box with the text File Upload or something to that effect.

    I originally was trying this on Domino 8.5.1, then upgraded to 8.5.2 and this solved lots of issues.  I double checked the procedure for installing dojo 1.5 but clearly still not working.

    Any suggestions would be GREATLY appreciated as this seems like a perfect replacement for the antequated FTP server we are trying to get rid of.

    Thanks,

    --jeff

    • Have you...

      By Declan Lynch 10 years ago

      Have you restarted the server after making the DoJo 1.5 changes ? This is important so that any server level caches are cleared and the server sends the new files down to the client.

      Also, have you made sure your running the latest version of Adobe Flash in your browser. The file upload control is flash based. I have seen an issue in IE where an older version of Flash was being used and the SWFObject is not available in older versions of flash, resulting in the problem of the button not becoming active.

      • Response

        By msurbrow msurbrow 10 years ago

         

        <p>
            Have you restarted the server after making the DoJo 1.5 changes ? This is important so that any server level caches are cleared and the server sends the new files down to the client.</p>
        <p>
            Restarted several times :)</p>
        <p>
            Also, have you made sure your running the latest version of Adobe Flash in your browser. The file upload control is flash based. I have seen an issue in IE where an older version of Flash was being used and the SWFObject is not available in older versions of flash, resulting in the problem of the button not becoming active.</p>
        <p>
            Machine I&#39;m at right now has Flash player 10.&nbsp; I have tried for about 4 different computers and I get the same issue from all of them</p>
        

        Thanks for your response!





         

  • Did you get this resolved?

    By Jeffrey T McQuillen 9 years ago

    I am having exactly the same problem, running 8.5.2FP2

    I followed the instructions. I have installed dojo 1.5.0, 1.5.1 and 1.6.1. Regardless of version, I get a gray box. Happens in Chrome, IE9 and Firefox.

    I am not seeing any errors in firebug.

    running dojo.addOnLoad Function
    
    Setting Up Properties
    
    Clearing Selected Files List
    
    Creating Upload Button
    
    Connecting To Required Fields
    
    Connecting To Upload onChange Event
    
    Connecting To Upload onCompleteEvent
    
    initializing flash...
    
    .............PARAMS: <a class="objectLink objectLink-object a11yFocus ">Object { ds={...},  dn={...},  more...}</a></div>
    
    no files in queue
    
    *SWF Loaded. isDebug: true devMode:false
    
    * Flash Uploader Toggle Disable:: true
    

     

    I'd really love to use this app, but I have already spent a day trying to figure this out...