• Issue in Domino version 9.0.1

    By Srinivasan B 4 years ago

    Hi,

    I tried to install with the latest version of the Bootstrap4XPages in Domino server 9.0.1. When I run the command tell http osgi ss com.ibm.xsp.extlib it shows the below status .

    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 185 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib.controls_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 186 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib.core_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 187 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib.domino_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 188 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib.mobile_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 189 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib.oneui_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    [1378:0002-16B4] 08-05-2015 16:26:32 190 «LAZY» com.ibm.xsp.extlib_9.0.1.v00_00_20140801-1000
    Can you please help me on this.

    • By Srinivasan B 4 years ago

      and also some time I get the below status while running the command tell http osgi ss com.ibm.xsp.extlib

      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 185 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib.controls_9.0.1.v00_00_20140801-1000
      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 186 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib.core_9.0.1.v00_00_20140801-1000
      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 187 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib.domino_9.0.1.v00_00_20140801-1000
      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 188 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib.mobile_9.0.1.v00_00_20140801-1000
      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 189 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib.oneui_9.0.1.v00_00_20140801-1000
      [112C:0002-0CB0] 08-05-2015 16:39:14 190 ACTIVE com.ibm.xsp.extlib_9.0.1.v00_00_20140801-1000